Menu Sluiten

Geef jouw zaak een boost!

Je bent gestart met je zaak. Het ergste is dus alvast achter de rug. Maar wat moet je nu doen? Hoe krijg je jouw zaak in de spotlight?

Je wilt dat mensen kennis maken met jouw producten of diensten. Ah ja, want anders kunnen er geen verkopen zijn. Maar je weet nog niet goed wat je juist moet doen om tot bij de mensen te geraken. Hoe moet je in hemelsnaam aan klanten gaan geraken?

Goed nieuws: Ik heb mijn 5 beste tips hiervoor in een e-book gegoten. Met mijn gratis e-book 'Geef jouw zaak een boost' zet je de eerste stappen om jouw business in de kijker te zetten en om aan meer naamsbekendheid te geraken.

E-book: Geef jouw zaak een boost

Geef jouw zaak een boost


.

Hey! Ik ben Andreia.

Als jonge onderneemster deel ik graag mijn tips met jou zodat ook jij jouw ondernemersdromen kunt waarmaken!

Mijn ondernemersavontuur begon toen ik als 21jarige student aan mijn eerste zaak startte, nu ik 24 jaar ben run ik met trots en vooral plezier twee ondernemingen waarbij ondernemen duidelijk in het middelpunt staat. Ik zet ondernemers graag in de spotlight met mijn ondernemerscommunity. Naamsbekendheid en zichtbaarheid zijn belangrijke factoren voor ondernemers.

En hoe ik dit deed, deel ik ook graag met jou!

Download het gratis e-book Geef jouw zaak een boost om direct aan de slag te gaan met mijn tips!

Want als ik het kon, kan jij het ook!

Neem ook gerust een kijkje bij de ondernemersevents in de regio Geel - Aarschot - Beringen.

 

Andreia Ruivo Garcia
0
    0
    Je winkelmandje
    Je winkelmandje is leegGa terug naar de webshop