Menu Sluiten

Netwerkwandeling 16 maart 2022 in Averbode

En zo werd mijn eerste ondernemersevent een feit.

Ik droomde er al lang van. Ondernemers samen brengen vind ik geweldig en ik ben zelf ook iemand die heel graag netwerkt. Maar wel op een ontspannen manier. Pitchrondes en veel ‘moetjes’ vind ik maar niks.

Laat mij maar gewoon gezellig babbelen.

Maar mijn eerste event moest laagdrempelig blijven. Ik moest aftoetsen of er wel echt interesse was. Want door gesprekken met andere ondernemers hadden ze al wel laten weten dat die interesse er wel was, maar effectief komen is natuurlijk ook nog een ander verhaal.

Netwerkwandeling Averbode De Ondernemersbox

Gewoon doen.

Ik moest gewoon een datum prikken en ervoor gaan. Anders kon ik het wel heel mijn leven blijven uitstellen. Begin maart dan maar besloten: 16 maart wordt het! Dan ga ik een netwerkwandeling organiseren voor ondernemers in Averbode.

Veel verwerkingstijd had ik niet. Ik moest mijn event aan de man beginnen brengen en geïnteresseerden beginnen aanspreken.

En toen begonnen de inschrijvingen binnen te komen!

1, 2, 3…

8, 9, 10…

13! Was uiteindelijk de eindstand! 13 mensen hadden uiteindelijk ingeschreven. Enkelen hebben nog afgezegd door Corona of omdat er wat was tussen gekomen. Uiteindelijk waren we tijdens de wandeling met 9 personen.

Allemaal enthousiastelingen. Sommige nog maar net gestart, anderen al met jaren ervaring. Maar één ding hadden we allemaal gemeenschappelijk: PASSIE.

Tijdens de wandeling had ik wat kaartjes voorzien met een aantal doordenkvragen voor moest het gesprek stilvallen. Uiteindelijk zijn er bijna geen kaartjes gebruikt geweest. Iedereen was zo enthousiast dat de gesprekken bleven vloeien.

En dat vond ik zo mooi om te zien.

Netwerkwandeling Averbode De Ondernemersbox
Een deel van de aanwezigen.

We eindigden met een koffietje bij een bankje terwijl we nog gezellig verder bleven praten.

Uiteindelijk allemaal met een voldaan gevoel naar huis vertrokken.

Aanwezigen:

Ben jij er de volgende keer graag bij? Neem een kijkje op de evenementenpagina!

0
    0
    Je winkelmandje
    Je winkelmandje is leegGa terug naar de webshop